Natikače kakve nosi marketing specijalistica obilježit će i ovo ljeto: 'Volim zemljane tonove, nosim ih tijekom cijele godine'

Ovaj vikend stižu toplije temperature, a modnu inspiraciju možete pronaći u stajlingu modno osviještene Dijane
Vidi originalni članak

Ljeto samo što nije službeno započelo i najavljen je dolazak visokih temperatura. A kako bi nam naša rutina u ljeto bila ljepša, volimo je upotpuniti i super odjevnim kombinacijama, što je napravila i marketing specijalistica Dijana Geratović koju je prošlog ljeta u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija.

- Ovu kombinaciju sam odabrala za ručak s frendicom - nešto ležerno za ljetne temperature. Volim zemljane tonove, nosim ih tokom cijele godine, ali ponekad nosim i neke žive, ovismo o raspoloženju - ispričala nam je modno osviještena djevojka.

Za šetnju gradom odabrala je midi haljinu s odličnim detaljom vezanja na struku što dodatno ističe figuru. Outfit je kombinirala uz crne sunčane naočale mačkastog oblika i dizajnersku torbicu. Za oko su nam zapele i Dijanine natikače koje će obilježiti i ovo ljeto, baš kao i nekoliko prethodnih.

Riječ je o kožnom modelu iz Zare koji je postao pravi klasik u ljetnoj kolekciji. Popularnost natikača ne čudi, s obzirom na to da su svestrane pa se lako kombiniraju, pašu na sve i praktičan su izbor za svaki dan. 

Umjetnica i dizajnerica Staša Čimbur: Šešir kao zanimljiva analiza karaktera i osobnosti osobe koja ga nosi
Od billboard potrage za poslom do uspješne poduzetnice: Kako je Tina Šmanjak promijenila pravila igre
Veliki šoping vodič: Lagane, prozirne i udobne haljine koje su kao stvorene za plažne dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".