Nataša Janjić nosi najpopularnije čizme sezone, a mi znamo gdje ih možete kupiti!

Leopard uzorak i čizme inspirirane dizajnerskim modelom zajedno su pun pogodak!
Vidi originalni članak

U ugodnoj atmosferi i zanimljivim programom svečano je otvorena trgovina Staklarne Rogaška. Brojni uzvanici tu večer imali su prigodu razgledati novu kolekciju pod nazivom VEN i doživjeti vrhunsko kristalno umijeće.

Ispred Staklarne Rogaška uzvanike su pozdravili Jim Walsh direktor Staklarne Rogaška, Špela Sedminek direktorica prodaje Staklarne Rogaška i Aleksandar Ilić voditelj maloprodaje. U bogatu ponudu vrhunskog kristala sinoć su se uvjerili i brojni gosti društvenog života, među kojima je bila i Nataša Janjić.

Ova stylish trudnica i ovog nas je puta osvojila svojom odjevnom kombinacijom, a posebno nam je za oko zapeo jedan komad. Riječ je o čizmama koje su inspirirane popularnim modelom Chloe Rylee, a iste smo pronašli u Stradivariusu. Njihova je cijena 489 kuna. 

Osim trendi čizmica, glumica je isfurala još jedan hit sezone, leopard uzorak na suknji, koju je kombinirala s crnim topom i odličnom jaknom. Kao i uvijek, za svaku pohvalu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".