Nataša Janjić Medančić odlično kombinira najtraženiju jaknu kojoj se rado vraćamo svake zimske sezone

Modno osviještena glumica pokazala je kako i na niskim temperaturama izgledati stajliš, a njezinim se idejama inspiriramo ove hladne sezone
Vidi originalni članak

Na platou Gradec u subotu navečer službeno je otvoren Baš Naš advent. Na samom otvorenju, uz najljepši pogled na grad i hitove TBF-a, uživala su i mnoga poznata lica. Među njima je bila i Nataša Janjić Medančić čiji je zimski stajling zaslužio čistu modnu peticu.

Na otvorenju adventa, u kojem će stanovnici Zagreba i njegovi turisti moći uživati iduća 42 dana, pojavila se u traper kombinezonu i nadopunila ga zimskim klasicima kojima se uvijek rado vraćamo kad krenu niske temperature.

Zvijezda stajlinga svakako je avijatičarska jakna, jedan od najtraženijih zimskih modela koji, ne samo da je jako topao, nego izgleda baš cool. Natašin izbor bila je varijanta u sivim i bež nijansama s crnim detaljima, a kombinirala ju je uz čizme visokih sara i dizajnersku torbu koju mnoge ljubiteljice mode imaju na listi modnih želja. 

Želite li se inspirirati Natašinim stajlingom, slične komade možete pronaći u omiljenim high street dućanima. Ove sezone ponovno su u fokusu čizme do koljena, a efektnu varijantu avijatičarske jakne donosi gotovo svaki brend pa, bez obzira na stil, možete pronaći savršen model za sebe.

Naglasak je stavila na modne detalje pa je outfit upotpunila beretkom i crvenim naušnicama, a tu je i vječni crveni ruž koji glumici fantastično pristaje.

Ako ste u potrazi za avijatičarskom jaknom, super modele izdvojili smo u galeriji

FOTO: H&M 79 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: Mango 599 kn FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 599 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Pull & Bear 499 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Pull & Bear 299 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 549 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 699 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 549 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 499 kn

Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Od umirovljene profesorice književnosti svi možemo učiti o stilu: Prava je majstorica kombiniranja tekstura i krojeva

Prisjetili smo se super izdanja kad su tata i kći pokazali da je dobar stil nasljedan: Ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Uzrokuje li vam hidratantna krema milije? Donosimo sve što trebate znati o tim sitnim bijelim 'kvržicama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".