Natalie Portman zabljesnula na Diorovoj modnoj reviji u bijeloj haljini sa cvjetnim uzorkom

Veza Natalie Portman s Diorom datira iz 2011. kada je postala glasnogovornica mirisa brenda Miss Dior, a tu ulogu obavlja i dan danas.
Vidi originalni članak

Najnovija couture kolekcija Marije Grazie Chiuri za Dior bila je inspirirana božicama, pa je bilo prikladno da je Natalie Portman sjedila u prvom redu. Ipak, ona glumi nordijsku božicu u serijalu filmova "Thor".

Glumica je nosila potpuni Dior look, uključujući bijelu haljinu bez naramenica s cvjetnim uzorkom oslikanim akvarelom. Dodala je sandale na petu s remenom oko gležnja, a upotpunila je izgled bijelom torbicom.

Veza Natalie Portman s Diorom datira iz 2011. kada je postala glasnogovornica mirisa brenda Miss Dior, a tu ulogu obavlja i dan danas.

U svibnju, na Filmskom festivalu u Cannesu 2023., nosila je custom made Diorovu haljinu inspiriranu kreacijom brenda Junon iz 1949. Haljina je bila ukrašena zamršenim perlama, a suknja haljine sadržavala je slojeve nalik cvjetnim laticama. Portman je dovršila izgled parom upečatljivih dijamantnih naušnica i bijelim štiklama s platformom s otvorenim prstima.

Diorova couture revija dolazi odmah nakon revije Dior Homme za njihovu mušku odjeću tijekom Tjedna muške mode u Parizu 24. lipnja.

Dermatologinja Ivana Prkačin o važnosti zaštite od sunca: 'Većini u Hrvatskoj je dovoljan faktor 30'
Kakav efektan miks boja i uzoraka: 'Ljeti često nosim šareno i boje, za razliku preko zime'
Zna kako napraviti da neutralne boje izgledaju baš zanimljivo: 'Često nosim vintage, tako i danas'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".