Natali Dizdar već 20 godina osvaja hrvatsku scenu, a evo kako joj se stil promijenio u to vrijeme

Tijekom njezinih prvih godina, Dizdarin stil odražavao je njezinu mladenačku energiju i trendovski senzibilitet. Prihvatila je kratke krojeve, razigrane printeve i upečatljive dodatke
Vidi originalni članak

Kada je riječ o stilu i modi, neki pojedinci imaju urođenu sposobnost da nas osvoje svojim modnim odabirom. Jedna od takvih je i pjevačica Natali Dizdar, čiji je put u glazbenoj industriji pratila nevjerojatna evolucija u modnom smislu. Od njezinih ranih dana kao zvijezde u usponu do sadašnjeg statusa, stil Natali Dizdar mijenjao se tijekom godina.

Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. u Story Supernova Music Talents, popularnom reality showu televizijske kuće Nove TV, gdje biva zapažena zbog snažnog vokala i završava u finalu, kao trećeplasirana iza Rafaela Dropulića – Rafe i Saše Lozara.

Nakon toga, nastupila je duža stanka za Natali, tijekom koje je pomno biran materijal za njen debitantski album, a u ljeto 2004. izlazi i prvi njen službeni singl, Ne daj, koji odmah uspijeva osvojiti gotovo sve top-ljestvice, te biva nagrađen Zlatnom kooglom za pjesmu godine, nagradom HR Top 20 za najbolje plasiranu pjesmu na top-ljestvicama tijekom godine, kao i trima nominacijama i osvojenim Porinom za najboljeg debitanta. Ne daj se smatra najuspješnijim domaćim singlom 2004. godine.

Nakon još jednog vrlo uspješnog singla, u svibnju 2005. izlazi i dugo očekivani album Natali Dizdar, koji osvaja kritiku i uskoro dostiže srebrnu nakladu. Krajem 2005., album je uvršten na popis deset najboljih domaćih albuma godine po izboru glazbenih kritičara Jutarnjeg lista, a prima i čak osam nominacija za Porin 2006.

I 2020. zajedno s bendom Mayales pokreće zajednički glazbeni projekt pod nazivom BETI. Iste godine izdaju singl Slobodna.

Tijekom njezinih prvih godina, Dizdarin stil odražavao je njezinu mladenačku energiju i trendovski senzibilitet. Prihvatila je kratke krojeve, razigrane printeve i upečatljive dodatke, često eksperimentirajući s različitim frizurama i šminkom. U početku svoje karijere, Natali je bila poznata po svojoj gustoj kovrčavoj kosi te hrabrim odjevnim kombinacijama.

Često smo je viđali u kratkim haljinama, kako na pozornici i na raznim događajima, tako i u ležernijim izdanjima. Voljela je nositi uzorke te je često spajala mnogima nespojive komade. Viđali smo je i u opuštenim kombinacijama pa tako je znala na pozornici isfurati i poderane traperice.

Danas je također često viđamo u kratkim haljinama, no svojoj garderobi dodala je i elegantne duge haljine koje smo vidjeli na raznim dodjelama nagrada. Haljine koje bira ističu njezinu figuru, a vješto ih kombinira uz upečatljivi make up. Svoje prirodne kovrče sada je zamijenila laganim valovima, a ponekad i potpuno ravnom kosom.

U galeriji pogledajte kako se stil Natali Dizdar mijenjao tijekom godina:

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL Svečana dodjela nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora 2021. FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL Natali Dizdar koncertom je proslavila 20 godina karijere 2021. FOTO: Dino Stanin/PIXSELL Gala večera u Arsenalu povodom obilježavanja 200 godina osnutka tvornice Maraska 2021. FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Natali Dizdar održala koncert na Danima piva Karlovac 2021. FOTO: Josip Regović/PIXSELL Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže 2021. FOTO: Boris Ščitar/Pixsell Natali Dizdar s bendom snima spot za pjesmu "Slobodna" u Rout 66 2020. FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL Na dodjeli glazbenih nagrada Music Top.hr Awards 2020. FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell Na dodjeli 17. Story Hall of Fame nagrada 2019. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Story Hall of Fame party i proslava 16. rodjendana Storyja u Laubi 2018. FOTO: Igor Šoban/Pixsell Humanitarni koncert Zagrebačke filharmonije i prijatelja Moja učiteljica zove se Nada 2017. FOTO: Žarko Bašić/Pixsell Koncert Natali Dizdar u sklopu manifestacije Ljeto na Zrinjevcu 2017. FOTO: Borna Filić/PIXSELL Koncert Natali Dizdar na Zagreb Calling festivalu 2016. FOTO: Petar Glebov/Pixsell Svečana dodjela Večernjakove ruže 2015. FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL Natali Dizdar održala koncert na tvrđavi sv. Mihovila 2014. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Koncertna promocija albuma "ZKM Live" Natali Dizdar u Areni Centru 2012. FOTO: Nel Pavletić/Pixsell Natali Dizdar nastupila na humanitarnom božićnom koncertu 2011. FOTO: Jurica Galoić/Pixsell Za TV show RTL televizije Hrvatska traži zvijezdu 2010. FOTO: Filip Brala/PIXSELL Natali Dizdar održala koncert u HKK Zadar 2009. FOTO: Srećko Niketić/Pixsell U Areni Natali Dizdar otvorila 69. Pulski filmski festival 2022. FOTO: Robert Anić/PIXSELL Natali Dizdar nastupa na Porinu 2005. FOTO: Robert Anić/PIXSELL Natali Dizdar bila je jedna od prezenterica na Porinu 2006. FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL Natali Dizdar na Dori 2005. FOTO: Davor Puklavec/Pixsell Koncert Natali Dizdar u ZKM-u, 2006.

Jednostavnost joj fantastično stoji: Kate Middleton u business-casual kombinaciji koju možete lako prepisati
13 super savjeta domaće lifestyle blogerice za održavanje doma čistim i urednim

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".