Natali Dizdar ima izvrsnu mini-haljinu za svaku party priliku: Spojila ju je s must have sandalama

Dizdar je efektnu šljokičastu haljinu kombinirala sa sasvim jednostavnim crnim sandalama, jednim od onih modela koji svoje mjesto trebaju pronaći u svakoj kolekciji jer pristaju na sve u ormaru
Vidi originalni članak

Sinoć je u Zadru održana gala večera povodom obilježavanja 200 godina osnutka tvornice Maraska, a jedna od gošći bila je i Natali Dizdar koju nemamo prilike često vidjeti, a kad se pojavi, uvijek nas oduševi svojim odjevnim kombinacijama. 

Njezin stajling ovog puta može biti savršena inspiracija ako nemate modnih ideja za nadolazeća svečana ili party događanja. Ona je, naime, isfurala savršenu mini-haljinu koja joj pristaje kao salivena. Riječ je o pravom statement modelu kojeg, osim što je ukrašen šljokicama, krase naglašeni rukavi i volani na rubu haljine.

Budući da je haljina sama po sebi jako upečatljiva, ostatak kombinacije bio je prilično jednostavan. Tako je Natali efektnu šljokičastu haljinu kombinirala sa sasvim jednostavnim crnim sandalama, jednim od onih modela koji svoje mjesto treba pronaći u svakoj kolekciji jer su elegantne, a pristaju na baš sve u ormaru. 

Pjevačica je stajling zaokružila još jednim klasikom, vječnim crvenim ružem, dok je kosu svezala u visoku punđu.

 

Preminuo Willie Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda iz serije "Seks i grad"

Najpoželjnija torba i efektna košulja izvrsno pristaju Jadranki Sloković, jednoj od najbolje odjevenih Hrvatica

PR menadžerica super nosi mini haljinu i glomazne čizme, a otkrila je i odličan trik koji ćemo svakako isprobati

Tenisice koje su osvojile modni svijet: Najpopularniji jesenski model gotovo uvijek se rasproda u par minuta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".