Nasmijani i zaljubljeni: Ovaj par momentalno nam je izmamio osmijeh na lice!

Pokazali su nam što baš nikad ne izlazi iz mode
Vidi originalni članak

Da je osmijeh stvarno najbolji modni dodatak, pokazao nam je ovaj par koji je prošetao Stradunom. Njihov pogled govori sve i odmah nas je osvojio njihov šarm i zaljubljenost, a nezamijećeno nisu prošle ni njihove jednostavne odjevne kombinacije.

Ona je bež haljinicu kombinirala sa sandalama u sličnoj boji, a sve je zaokružila jednom od najpopularnijih torbica ove sezone, onom s potpisom Louis Vuittona. Njezin se dragi također držao jednostavnosti pa je basic majicu kombinirao s prugastim hlačama. Nas je ovaj par odmah osvojio, a za to su definitivno zaslužni neodoljivi osmijesi - stoga, nabacite ih i spremni ste za grad!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".