Naše su saborske zastupnice prave ikone stila: Evo najboljih izdanja

Ako trebate inspiraciju za dobar poslovni stil, pogledajte kako to rade naše političarke
Vidi originalni članak

Ivana Ninčević Lesandrić jedna je od zastupnica s najzanimljivijim stilom. Kod nje glavnu ulogu uvijek imaju modni dodaci, neobične cipele, efektne torbice, ali i upečatljivi uzorci. Ako je u monokromatskoj kombinaciji, onda nosi upečatljive cipele, poput ovih s leopard uzorkom (slika skroz desno). No, moramo priznati kako ipak najbolje kao modni dodatak "nosi" osmijeh. 

Još jedna ljubiteljica upečatljivih detalja je i Marija Puh, a da podržava i domaće dizajnere pokazala je jednom prilikom kad je nosila zaista posebne cipele hrvatskog brenda Clox koje krasi sat (slika desno).

Bruna Esih često se zna pojaviti u ležernijem izdanju kao nedavno kad je nosila glomazne gležnjače i zimsku jaknu (lijevo), a da prati trendove pokazala je u širokim hlačama visokog struka (desno) koje joj odlično stoje!

Zastupnica Dragana Jeckov ljubiteljica je klasičnih krojeva, pa je često možemo vidjeti u "pencil" haljinama, a s obizom na njenu vitku figuru, to si itekako može priuštiti. 

Kad su formalne ili poslovne prilike u pitanju, crna je uvijek dobro rješenje. To dobro zna Romana Jerković koja izgleda toliko dobro u neobičnim krojevima s efektnim nakitom i cipelama koje smo odmah poželjele u svom ormaru. 

Anka Mrak Taritaš definitivno je poznata po jedinstvenom stilu koji prati njenu otvorenu osobnost. 

Klasici će se najčešće prikloniti i Vesna Bedoković kojoj ova tamnocrvena haljina stoji tako dobro. 

 Zastupnica Margareta Mađerić zna da sa crnim salonkama nema greške, a karirani uzorak jedan je od najtraženijih ove sezone pa je ovaj styling pun pogodak!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".