Naše cure, čiji stil volimo, i na plaži izgledaju jako chic! Sviđa nam se kakve kupaće kostime biraju ovog ljeta

Uvijek volimo vidjeti što se nosi na plaži, a modno osviještene djevojke i tamo jednostavno - blistaju!
Vidi originalni članak

I dok ga neki s nestrpljenjem iščekuju, drugi ove tople dane provode na godišnjem odmoru. Rado pratimo objave na društvenim mrežama s obale, a uvijek volimo vidjeti što se nosi na plaži. Domaće cure čiji stil volimo ništa ne prepuštaju slučaju ni na plaži, gdje izgledaju stvarno izvrsno.

Najbolje ljetne odabire, kojima se i sami možete inspirirati, izdvojili smo u nastavku. 

Josipa Dragun, znanstvenica koja je bila i zvijezda Divine naslovnice, godišnji odmor provodi u Hrvatskoj. Inače radi i živi na relaciji Francuska-Njemačka, a jedna od ovogodišnjih ljetnih destinacija bio joj je i prekrasan Hvar. Rado pratimo njezine objave, a osim divne prirode, za oko su nam zapeli i genijalni kupaći kostimi koje bira divna brineta. 

Inače je pobornica klasike i jednostavnosti u odijevanju, a njezin odabir za plažu bili su leopard uzorak, kao i crni modeli koji ne izgledaju nimalo monotono zahvaljujući efektnom i razigranom gornjem dijelu.  

Tu je i nezaobilazan slamnati šešir koji, ne samo da izgleda izvrsno, nego i štiti od sunca pa je svakako najpoželjniji ljetni modni dodatak. 

Hvar kao odredište za ljetni odmor izabrala je i Dora Predojević. Prevoditeljica i influencerica uvijek nas oduševi svojim upečatljivim stilskim odabirima, a i na plaži je pokazala nekoliko izvrsnih stajlinga.

Jedan od njih bio je i jednodijelni, crno-bijeli kupaći kostim kojim je pokazala da je takav model svevremenski, a na plaži izgleda jako elegantno. Dodatan je plus što ga možete nositi uz jeans-hlačice pa se u trenutku pretvara u efektan top.

Sviđa nam se i minimalistički odabir Mateje Sučević, inače još jedne dame koja je krasila Divinu naslovnicu. Mateja je kreativka koja radi u kartičarskoj kući, a društvene je mreže osvojila svojim brendom ilustracija The 92 Edit. 

I ona preferira jednostavnost u odijevanju, a tu modnu filozofiju "preselila" je i na plažu pa je odabrala dvodijelni kupaći kostim u crnoj i bijeloj boji. Posudite njezinu morsku ideju pa spojite dva različita badića, to uvijek izgleda jako cool. Tu je i visoki struk koji ima retro prizvuk, a jako je popularan posljednjih nekoliko godina. 

Ako ljeti preferirate jarke boje i raskošne uzorke, onda je profil Anastazije Makjanić jedan od onih kojeg ćete s guštom pratiti. Anastazija je velika ljubiteljica haljina i suknji, a baš poput svakodnevnih, i njezine kombinacije za plažu jako su upečatljive i ne mogu proći nezamijećeno.

Tako nam se posebno svidio jednodijelni kupaći kostim u izvrsnoj zelenoj nijansi koja baš dobro pristaje njezinoj preplanuloj puti. Anastazija, koja je također bila jedna od dama na naslovnici magazina Diva, nije zaboravila modne dodatke ni na plaži pa je badić upotpunila ogrlicom koja ima pravi ljetni prizvuk i cool sunčanim naočalama. 

Još jedna dama čiji stil volimo odmor provodi na Hvaru - Matea Miljan Rafaj također je velika ljubiteljica boja, no nama se svidjela klasika koju je, kao jedan od ljetnih odabira, isfurala na plažu.

Odabrala je jednodijelni kupaći kostim s detaljem remena, a dodatnu dozu elegancije dao je raskošan slamnati šešir. Za čistu peticu!

 

Jednodijelni kostimi ljetni su hit, a najbolje smo modele izdvojili u galeriji

Zimmermann, Outnet, 176 eura Zimmermann, Outnet, 152 eura Zimmermann, Outnet, 142 eura Versace, Net a Porter, 390 eura Tory Burch, Net a Porter, 220 eura Tory Burch, Net a Porter, 220 eura Stella McCartney, Outnet, 155 eura Solid and Striped, Outnet, 90 eura Solind and Striped, Matchesfashion, 193 eura Reina Olga, Matchesfashion, 132 eura Missoni Mare, Outnet, 310 eura H&M, 35 eura H&M, 15 eura H&M, 13 eura Ganni, Net a Porter, 175 eura Dries van Noten, Net a Porter, 340 eura Camilla, Outnet, 163 eura Cala de la Cruz, Matchesfashion, 257 eura

 

Lijepa brineta prošetala je tako dobru suknju da je ostatak stajlinga pao u drugi plan

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Oni su pravi modni znalci: Menadžerica u krinolini, a urednik u stajlingu kojeg dečki obožavaju

Savršen prijelaz između duge i kratke kose: Paše svakom licu i uvijek ćete izgledati kao da ste izašli iz salona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".