Naša zgodna glumica pokazala dva odlična kaputića, a ne možemo se odlučiti koji joj bolje pristaje!

Isprobala je i najpopularniji model sezone, teddy coat
Vidi originalni članak

U Max Mara trgovini u središtu Zagreba predstavljen je Max Mara Teddy Bear kaput, odjevni predmet koji je u rekordnom roku stekao status ikone. Danas ga s ponosom nose brojne ljubiteljice mode diljem svijeta, a nisu mu odoljele niti naše brojne poznate osobe iz javnog i poslovnog života, među kojima je bila i Vanda Winter.

Naša glumica i pjevačica odabrala je traper od glave do pete, a takav look nije nimalo jednostavan za isfurati, no njoj jako dobro pristaje. Jeans je kombinirala sa smeđim gležnjačama koje su dobro upotpunile styling. No, ono što je ukralo našu pozornost su dva kaputića u kojima je Vanda pozirala - prvi je ružičasti teddy coat kojeg definitivno želimo u vlastitoj kolekciji ove zime, a drugi model je lagani bež kaput s izvezeznim cvijećem, idealan za ovo prijelazno razdoblje!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".