Naša zgodna glumica je baš stylish trudnica: Inspirirajte se njezinim odjevnim kombinacijama

Ana Herceg, bivša Majhenić, broji još sitno do dolaska prinove
Vidi originalni članak

Ana Herceg nedavno je na Instagramu otkrila kako je ušla u deveti mjesec trudnoće te broji još malo do rođenja djeteta. Ona i partner Antun Herceg već su odabrali ime - djevojčica će se zvati Zora, a na društvenim mrežama pohvalili su se i novim kolicima zbog kojih jedva čejkaju šetnje s kćeri. 

Moramo priznati kako lijepa glumica ima savršen trudnički stil - lepršave haljine cvjetnih uzoraka njezin su omiljen izbor, a uz ravne sandale joj baš dobro pristaju!

Naravno, primijetili smo kako je Ana i jako aktivna trudnica. Na društvenim je mrežama podijelila video kako vježba, a ispod njega se našlo mnoštvo oduševljenih komentatora. Pisali su joj "Dakle, respect!", "Ja ovo ne mogu ni bez trbuha!" i "Da me tako rastegneš, ja bi se raspao". Moramo priznati kako jedva čekamo da mala Zora dođe na svijet pa da nas Ana i dalje veseli obiteljskim fotografijama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".