Naša simpatična glumica uvijek je na bicklu, a vozi ga čak i u visokim potpeticama

Anđelu Ramljak fotografirao je naš street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Po potrebi sam i pjevačica i što šta, kao što je rekao pokojni Arsen Dedić da su glumci umjetnici opće prakse, kaže simpatična Anđela. 

Nosim šešir koji sam dobila od svog kolege Hamleta, Maškovića Frane, haljina je second hand, a sandale su Boromine. Prsten je iz Lapidarija. Ova torba je bio klasični ceker na kojeg sam sašila dodatne ručke da ga mogu nositi kao ruksak i to mi je već drugi takav jer mi se prvi raspao. Imam još jedan ceker koji je unikat od jedne umjetnice iz Berlina, izgleda kao vrša.

- Imam samo taj jedan ljetni slamnati šešir jer sam prošli toliko iznosila da se sav raspao, ali imam tri šešira koji su baš vintage - kaže. 

Prvi je kaubojski koji sam dobila iz Australije, drugi je ženski polucilindar koji sam kupila u Berlinu, ima prekrasnu bijelu svilenu vrpcu, a treći je klasični polucilindar.

Kaže da se sredila jer je sada baš u takvoj fazi. 

Grad je prekrasan u 8. mjesecu, pa je i to jedan od razloga, a i osjećam se ženstveno i romantično.

- Zimi imam jureći tempo i ne stignem paziti na takve stvari, pa mi cijelo ljeto dođe da se modiram. Uvijek sam na biciklu i ne prilagođavam odjeću ni obuću tome, jer na bicikl mogu u svemu, pa i u visokim petama. Udobnije mi je u visokim petama voziti bicikl nego hodati pješice - priča Anđela.

Naš je fotograf pronašao i njenu fotografiju iz prosinca 2013. s istim biciklom. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".