Naša prezgodna manekenka pokazala hrabar zimski outfit i jaknu kakvu nikad nismo vidjeli!

Ovaj model ne bi se svatko odvažio nositi, no njoj baš dobro pristaje!
Vidi originalni članak

Helena Šopar Zadro manekenka je i dizajnerica čiji stil odijevanja jednsotavno obožavamo. Uvijek nosi jednostavne komade, nerijetko i one s vlastitim potpisom, a svi do jednog pristaju joj odlično jer ima figuru zbog koje može isfurati baš sve!

To "baš sve" odnosi se i na odjevni komad koji nam je prikazala na posljednjoj objavi na Instagramu: niže temperature natjerale su je da se potpuno "zabunda" pa se odlučila za statement predimenzioniranu ružičastu jaknu. Iako je jako neobična, baš joj dobro pristaje, a kombinirala ju je s basic komadima. Odabrala je klasične traperice i crnu dolčevitu, a sve zaokružila genijalnim salonkama.

Ma, za čistu peticu - od Helene manje ni nismo očekivali!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".