Naša prekrasna glumica nosi kaput koji razbija zimsko sivilo

Lana Gojak zbilja blista
Vidi originalni članak

U Kaptol Boutique Cinema premijerno je prikazana prva eizoda serije Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča, a premijeru nije propustila ni Lana Gojak.

Naša prekrasna glumica na premijeri se pojavila odjevena u crno od glave do pete, a crninu je razbila fantastičnim kaputom limun žute boje koji je cijelu odjevnu kombinaciju potpuno osvježio. Još jedan detalj koji nam se jako svidio njezine su čarape - odabrala je svjetlucavi model i pokazala kako voli pratiti trendove jer je upravo to jedan od najvećih hitova ove zime! Sa šminkom nije pretjerivala, već je tek usne naglasila crvenim ružem, koji joj stoji savršeno, i time zaokružila ovaj odličan outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".