Naša pjevačica nosi neobičnu kombinaciju koja će podijeliti modna mišljenja

Maja Bajamić spojila je elegantne i sportske komade te pokazala da je trend spajanja nespojivog i dalje postojan.
Vidi originalni članak

Maja Bajamić nerijetko nas iznenadi svojim odjevnim kombinacijama, a jedno modno iznenađenje ulovio je i Goran Čižmešija na zagrebačkoj Ilici dok je jurila na probu za predstavu cabaret "Esprit de Paris" Mire Ungara. Pjevačica i glumica tad je pokazala outfit koji se ne bi svatko usudio isfurati, no ona zna kako ga nositi.

Naime, Maja je spojila ležerne i elegantne komade, iako mnogi misle da se takvo kombiniranje "protivi" modnim pravilima. No, Maja za njih ne mari:

Volim miješati sportsko i elegantno, udobno se osjećam u tome, a istodobno djelujem sređeno. Volim kombinirati puno različitih uzoraka i stilova, tako da nisam ograničena da su mi cvjetni uzorci rezervirani za ljeto, a karirani za zimu.

Maja nosi jaknu Krie Design,majicu Stedman, suknju Naf Naf, ruksak Reebok i čizme iz trgovine Moda In. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".