Naša lijepa blogerica neka vam bude modna inspiracija za odmor u kasno ljeto

Blogerica Petra, poznatija pod imenom Skitnica, ima stil u koji ćete se odmah zaljubiti
Vidi originalni članak

Nedavno je otputovala u Grčku, a njen ljetni stil s godišnjeg odmora može vam poslužiti kao jako dobra inspiracija. Nećete pogriješiti ako baš sve modne lekcije "ukradete" od nje. 

- Omiljeni ljetni komadi su mi bijela košulja s balon rukavima, sve pleteno, neizostavni šeširu koji su odličan detalj, ali i čuvaju lice od sunca, zatim torbe, remenje i cipele. Obožavam haljine na preklop i općenito bijelu boju. 

Otkrila nam je kako je ove sezone najviše nosila natikače i to onaj najpopularniji model koji je prvi viđen u kolekciji modne kuće Hermes, a onda su se fashionistice pomamile za sličnim Zarinim modelom. 

- Za jesen se jako veselim animal printu i što već imam neke stvari koje ću odmah isfurati. Veselim se i svemu što je karirano, a voljela bi eksperimentirati s trendom bijelih cipela ove jeseni - kaže nam Petra, a mi se veselimo njenim novim odličnim izdanjima i super fotkama na Instagramu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".