Naša glumica otkrila: "Često sam u trenirci, a ljetni nosim bijelo i kratko, što kraće!"

Goran Čižmešija fotkao je našu glumicu s prekul stilom
Vidi originalni članak

Glumicu Lanu Gojak naš je Goran Čižmešija fotkao u centru Zagreba, a ona je pritom baš bila raspoložena za razgovor i otkrila nam male tajne svog stila! 

Lana je rekla:

Sredila sam se jer sam išla u banku, da ne idem baš u trenirci. Trudim se srediti kad obavljam nešto po gradu, a inače sam često u trenirci. Trenirku nosim po kvartu i kad trčim, a trčim pet puta tjedno, to je dobro za fizičko zdravlje i mentalni mir.

Kaput je uzela kako zimi ne bi bila baš skroz u crnom, a voli monotoniju razbiti takvim efektnim komadima. Ima još jedan kaput u žutoj kričavoj boji pa joj po gradu znaju vikati: "Vidi ovu, k'o teniska loptica!"

Lana je dodala:

Preko ljeta ne nosim crno - nosim boje, bijelo i kratko, što kraće, nosim cvjetne haljinice i vozim bicikl, zato ga preko zime ne vozim, sa zimskom odjećom mi je to prekomplicirano.

Lana nosi kaput Jolie's, majicu i hlače iz Zare, čizme su Sam Edelman, a torbu je dobila od frendice. 

 

>> U videu pogledajte što vaš dom govori o vama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".