Naša blogerica neka vam posluži kao inspiracija za ultimativni proljetni stil

Lijepa Anastazija Makjanić, poznatija kao @stazisweets u svojim proljetnim izdanjima baš nam se sviđa
Vidi originalni članak

Anastazija inače voli romantična izdanja, cvjetni uzorak i boje, a u posljednje vrijeme prava je inspiracija za ovo toplije vrijeme, ali i proljeće koje nam uskoro stiže. 

Cvjetne joj haljine baš dobro stoje, a ovu ljubičastu uparila je s traper jaknom i cool mokasinkama, pa tako dobila kombinaciju s kojom nema greške!

Da dobri detalji čine najbolji styling, zna i Anastazija, pa uvijek nosi par cool dodataka. Ovaj put odlučila se za šarene narukvice i maramu oko vrata, a inače često nosi sunčane naočale s fora okvirima u boji. 

Cvjetne haljine su često njen odabir, a ako proskrolate omiljenim online shopovima vidjet ćete da će se u novoj sezoni nositi haljine s cvjetićima i cool uzorcima u svim oblicima, duljinama...

 

 

Pogledajte što je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor rekla o nekim od najupečatljivijih izdanja s ovogodišnjih Oscara

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".