Naručila haljinu za proslavu rođendana, no došla joj je haljina koja u potpunosti otkriva grudi

Umjesto šljokičaste haljine s bočnim izrezima, dobila je potpuno nenosivi model!
Vidi originalni članak

Courtney Henderson prodavačica je iz Newcastlea koja je poželjela novu šljokičastu haljinu pa je idealnu pronašla na web shopu Dressmezee. Odnosno, barem je mislila da je riječ o idealnoj haljini, sve dok ista nija došla na kućnu adresu. Rezultat je podijelila na Twitteru, uz riječi:

Nisam znala bi li se smijala ili plakala nakon što mi je došla haljinu koju sam dugo željela, a tweet je brzo postao viralan s više od 31 tisuću lajkova i više od tri tisuće retwitanja

Kako piše Mirror, njezin plan bio je nositi ovu haljinu na rođendanski party, no nije joj pristajala onako kako je zamišljala. Haljina, čija je cijena nešto više od 570 kuna, na web shopu prikazana je kao model s izrezima na bočnoj strani, no ono što je Courtney dobila bilo je potpuno nenosivo jer su njezine grudi došle u prvi plan

Courtney se našalila na vlastiti račun i rekla je da je ova haljina definitivno vrijedna toga da je zadrži u ormaru i da je ovo odlično potrošenih 65 funti. Korisnici na društvenim mrežama komentirali su da je to lekcija prema kojoj ne treba kupovati online, a mnogi su se jednostavno smijali na njezinu neuspjelu narudžbu, dok im je ona odgovorila: Obujem štikle i spremna sam za izlazak!

Iz brenda Dessmezee rekli su kako je ovo jedna od njihovih najprodavanijih haljina i dodali da se ispričavaju jer Courtney nije bila zadovoljna kupovinom. Ipak, dodali su, iako na njihovoj stranici postoji tablica s mjerama, ne mogu jamčiti da će svakome odgovarati svaki naručeni odjevni komad s obzirom na različite građe tijela. 

Ako nemate ideju što darovati za Valentinovo, u videu imamo najmirisnije ideje:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".