Kakva romantika! Napravio je djevojci adventski kalendar, a reakcije su podijeljene!

No, najbitnije od svega, njegova djevojka je impresionirana!
Vidi originalni članak

Jack Dean 25-godišnji je YouTuber iz Norwicha, a svojoj djevojci Fioni, s kojom je u vezi četiri godine, napravio je genijalan adventski kalendar. Na naslovnu fotografiju stavio je njih dvoje, a iza svakog prozorčića krije se trag koji Fionu vodi do tajne lokacije, koja je ujedno i iznenađenje za taj dan. 

Njegova djevojka nije mogla sakriti oduševljenje ovim romantičnim poklonom, a brzo je postao popularan na Instagramu u Twitteru gdje je u kratkom roku skupio tisuće i tisuće lajkova, prenosi Daily Mail. 

Ispod fotografije je napisao da svaki prozorčić sadrži "puzzle-poemu" koja je odgovor na lokaciju, a Fiona je ponosno pozirala sa svojim neobičnim adventskim kalendarom. Otkrili su i dio jedne slagalice, a počinje s "ovo je mjesto", te završava s "odi u kupaonicu i pogledaj u", pa je odmah jasno kako se radi o jako zanimljivim zagonetkama! 

Korisnici su cijelim adventskim kalendarom bili iznimno oduševljeni, a savjetovali su mu da je možda još mogao dodati svijeće ili šljokice. Neke korisnice čak su označavale svoje dečke kako bi i one dobile slično iznenađenje. I dok su žene bile pune komplimenata, neki su frajeri reagirali malo drugačije.

- Previše si vremena potrošio na to, napisao je jedan korisnik. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".