Napokon poput Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker razveselila obožavateljice kultne serije!
Vidi originalni članak

Kada razmišljate u Sarah Jessici Parker, odnosno njezinome liku Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad", koja je prva slika koja vam padne na pamet? Gotovo smo sigurni da je ona u kojoj gleda svoj lik na autobusu u rozo-bijeloj tutu haljinici. Ljubiteljice mode i serije tad su ostale oduševljene tom kombinacijom, a mnogo godina kasnije, napokon je mogu i nositi. ž

Za to je zaslužna upravo glumičina linije odjeće SJP, a dio nje je i ovakva baletna haljinica, ali u crnoj boji. Ipak, ono što se mnogima neće svidjeti je njezina cijena. Naime, dok je haljina iz serije koštala samo 5 dolara, cijena haljine iz SJP kolekcije itekako je viša - čak 343 funte, odnosno gotovo 3000 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".