Napokon kemijska čistionica koja će vam očistiti Timbe i Uggsice!

Nekada je bilo teško pronaći one koji će htjeti očistiti vaše omiljene zimske čizmice
Vidi originalni članak

Ne samo to, već su  i odbijali preuzeti čizme od brušene kože poput Timberland čizma ili Uggsica koje su isto jako "osjetljive". U kemijskoj čistionici Lemia u Zagrebu za 100 kuna možete očistiti čizme od brušene kože. 
Inače, postoje posebni setovi za čišćenje ovakvih čizama, a stoje oko 250 kuna. 

LEMIA je obiteljska firma osnovana 1991. godine, proizašla iz obrta kemijskog čišćenja koji datira još iz 1979. godine. Danas tvrtku čini 60 djelatnika vezanih za sektor kemijskog čišćenja i pranja rublja, unutar 3 moderne ekološke kemijske čistionice i 11 sabirnih mjesta raspoređenih po cijelom gradu Zagrebu, piše na njihovoj službenoj stranici, gdje možete i pogledati sve cijene za usluge čišćenja. 

Na tri lokacije možete dobiti expresnu uslugu: Našićka 8, Slavonska avenija 6, Lučko- Puškarićeva 104c. Ostale lokacije su sabirnice i čeka se najmanje 3- 4 dana. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".