Raskošni etno uzorci H&M studio kolekcije

H&M Studio kolekcija za proljeće i ljeto 2016. godine samo što se nije pojavila u dućanima a mi vam donosimo lookbook ove kolekcije na koju vrijedi obratiti pozornost...
Vidi originalni članak

H&M Studio kolekcijama uvijek se posebno veselimo. Za ovo proljeće i ljeto dizajneri su nam spremili netipičnu ali fantastičnu kolekciju za koju je glavna inspiracija bila žena koja voli spontanost, avanture i izazove. Raskošni etno i aztečki uzorci, zemljane boje a i vezeni komadi s boho prizvukom najviše će se svidjeti onima koji vole dizajn koji potpisuje Isabel Marant budući da ova kolekcija neodoljivo podsjeća na komade iz njezine kolekcije. Pogledajte H&M-ov lookbook i sami donesite odluku, a ako vam se neki komad sviđa ne morate na njega predugo čekati budući da kolekcija u Zagreb stiže već ovaj tjedan!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".