Naočale za kojima su svi ludi - Quay Australia

Genijalan i potpuno otkačeni dizajn zaslužan je što ih nose Gigi i Bella, Kylie i Kris i sve modne blogerice. A nisu ni skupe... Više o megapopularnim quayicama pročitajte u novom broju Dive koji je na kioscima 13. kolovoza
Vidi originalni članak

Za trendi naočale Quay Australia vjerojatno ste već čuli jer Brend je doživio pravu eksploziju popularnosti ovog ljeta. Društvene mreže su ih pune, a djevojke ih obožavaju. Potpuno opravdano. Dizajn je genijalan, modeli doista jedinstveni, a na plaži ih ne moramo čuvati kao suho zlato jer toliko ne vrijede. Drugim riječima, cijene se kreću od 50 do 60 američkih dolara. Inače, brend su još 2004. godine pokrenuli supružnici Linda i Allen Hammond, želeći ponuditi tržištu nove, otkačene modele onima koji su slobodna duha i žele nositi naočale koje su drukčije. Brend je uzlaznom putanjom ubrzano krenuo 2009. kad je izišao na međunarodno tržište, a najveću akceleraciju doživio je kad je Gigi Hadid za vrijeme New York Fashion Weeka prošetala model “My Girl”. Naočale mačkastog okvira i reflektirajućih tirkiznih stakala planule su u samo nekoliko dana. Suradnja s glumicom Shay Mitchell, kao i s YouTubericama Amandom Steele i najnovija s Desi Perkins odličan su potez. Trendseterice su poludjele; najnoviji model “High Key” gotovo je nemoguće nabaviti. Na eBayu model koji inače stoji manje od 400 kuna dostiže cijenu od gotovo 1000. Isti zlatni avijatičarski model nedavno je isfurala Jennifer Lopez na jednom nastupu, baš kao i Kylie i Kris Jenner koje su poznate obožavateljice Quaya. Veliki, predimenzionirani modeli, zrcalna stakla u kričavim bojama i zabavni oblici poput osmerokuta zaista su zabavan odabir za vrele ljetne dane. Moto Quay naočala od početka je bio “Život je prekratak da bismo se trudili uklopiti”, s čime se potpuno slažemo, no moramo još dodati “Ljeto je prekratko za dosadnu modu”.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".