Naočale iz nove Guccijeve kolekcije potaknule raspravu na Twitteru - cijenu nazivaju bizarnom, uključili se i optičari

Gucci je prije nekoliko dana predstavio novi model naočala koji je postao predmetom rasprave na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Gucci nerijetko u svoje kolekcije doda odjevne komade i modne dodatke koji onda postanu predmet rasprave na društvenim mrežama. Ovog puta na "meti" su se našle dioptrijske naočale iz nove kolekcije koje izgledaju kao da su nošene - naopako. Riječ je o popularnom mačkastom modelu, no on je jednostavno "izvrnut", a upravo je to nasmijalo korisnike društvenih mreža. 

Osim na dizajn, na društvenim su se mrežama osvrnuli i na cijenu te rekli kako je 755 dolara, odnosno gotovo 4700 kuna samo za okvire - previše, čak i bizarno! 

I dok Gucci ove dioptrijske naočale, piše Independent, opisuje kao "nekonvencionalan model mačkastih okvira nadahnut pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća", na Twitteru kažu kako im ovakve naočale izazivaju nelagodu. 

- Pitam se hoće li Gucci ikad prestati razmišljati na način da samo zato što nešto mogu napraviti, ne znači i da bi trebali - pisalo je u jednom od komentara. 

Čak su se i britanski optičari iz tvrtke Specsavers uključili u raspravu i rekli "Gucci, moramo razgovarati" te objavili popratnu fotografiju na kojoj su okrenuli naočale uz opis: "Popravili smo ih". 

Osvojila nas je "prosinačka" kombinacija showroom menadžerice, a ima i super prijedlog što nositi za blagdane kod kuće
Prirodan make up na drugačiji način: Poželjni su sjaj i glamurozan izričaj, a vizažistica savjetuje kako ih postići
Ova je frizura veliki hit jer pristaje svima i lako se održava, a frizeri joj predviđaju veliku popularnost i u 2021.
Prezgodna i super odjevena mama nosi najotkačenije traperice koje smo dosad vidjeli na zagrebačkoj špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".