Nakon 'ugly' džempera stižu i božićna odijela! C&A ima modele koji će biti zvijezde blagdanskih outfita

Za pravi 'festive' outfit više nisu dovoljni samo 'ružni' džemperi! Nose se - božićna odijela!
Vidi originalni članak

Blagdanska groznica zastresla je sve sfere, od interijera i eksterijera do outfita, a ove godine moda je na poseban način doprinijela tom blagdanskom raspoloženju. Pod atributom 'festive' skrivaju se odjevni komadi koji će biti idealni za sve nadolazeće božićne partyje i obiteljska okupljanja. 

Nakon 'ružnih' džempera i šljokica, modni brendovi napravili su korak dalje, a time će se posebno usrećiti svi muškarci kojima nikad nije dosta božićnih motiva, a ujedno i vole biti u centru pozornosti. Brend C&A lansirao je muška odijela koja su u cijelosti prekrivena blagdanskim aplikacijama. Osim odijela, mogu se naći i sakoi te košulje, dok je ponuda 'ružnih' džempera bogatija nego ikad prije. 

Uz C&A, i brend Opposuits vrvi tematskom odjećom, a u ponudi koja nudi najmaštovitiju božićnu odjeću, skrivaju se i ova efektna blagdanska odijela koja možete kupiti po cijeni od 99 dolara. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".