Nakon smeđeg i ružičastog, došao je red i na njega! Cure na Instagramu jednostavno obožavaju bijeli teddy coat

Bijela boja po zimi postala je omiljen odabir brojnih trendseterica
Vidi originalni članak

Da, nesumnjivo je da je teddy coat jedan od must have komada ove zime, no postavlja se pitanje - koju boju odabrati? Onaj smeđe boje pravi je klasik u ormaru, hit ružičastim modelom može se dodati doza romantike u odjevne kombinacije, a ovih dana postao je tražen još jedan, onaj u bijeloj boji!

Uočili smo ih na tri naše curke čije stilove jednostavno obožavamo, Dorici, Slađani i Mariji. Svakodnevno pratimo njihove outfite na društvenim mrežama i stvarno su nam dobra inspiracija.

Dora Predojević golim nogama priziva tople proljetne dane (pridružujemo se, definitivno!) - prugastu haljinu kombinirala je s popularnim čizmama iz Zare, a sve zaokružila prekrasnim "tedijem" iz Stradivariusa. 

I na Slađani Ostić primijetili smo taj model, a ona ga je isfurala u "frajerskijem izdanju". Ponosna je na svoj ulov sa sniženja, a kombinirala ga je s zebrastim džemperom i cool trapericama. Definitivno ćemo se inspirirati kad tražimo stylish outfit za svaki dan. 

I Marija Gverić bira teddy, no u malo drukčijem izdanju - odlučila se za nešto kraći model, no moramo reći kako stvarno dobro izgleda u kombinaciji s hit džemperom i trendi gležnjačama koje cure obožavaju već nekoliko sezona! 

 

>> Ana i Zlata s Dolca prokomentirale su modne trendove! 💃 Trend koji im je super? Balenciaga tenisice! 😂😂😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".