Nakon prošlogodišnjeg hita, Dior ima novu majicu s natpisom za kojem će trendseterice poludjeti!

"Sisterhood is Global" novi je slogan koji je Dior predstavio na trendi komadu
Vidi originalni članak

Prošle godine nakon Diorove revije veliku je prašinu podigla majica s natpisom "We should all be feminists" - nema tko je nije nosio, od celebrityja, preko influencerica, a svoju verziju brzo su osmislile i high street trgovine koje su ponudile majice sa sličnim natpisima, a sve u istom duhu

Ni ovogodišnja revija nije prošla u ništa drugačijem znaku te je kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri predstavila novu majicu koja će postati hit.

Riječ je o modelu s natpisom "Sisterhood is Global", a majicu je već isfurala Karlie Kloss koja je na pariškoj reviji sjedila u prvom redu zajedno s Jennifer Lawrence, Carom Delevingne i Gemmom Arterton. 

Chiuri je ovaj slogan preuzela od aktivistice Robin Morgan koja je tako nazvala svoju antologiju sastavljenu od eseja koje su napisale žene u 80 zemalja. Iako je cijena ove majice nešto više od 500 funti, vjerujemo da će interes biti ogroman! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".