Nakon prekida izgleda fantastično: Nina Badrić nosi omražene hlače, ali zna kako ih kombinirati!

Veliki trend koji nas prati već nekoliko sezona, hlače od vinila, našle su se i u njezinom ormaru.
Vidi originalni članak

U Kinu Europa otvoren je 16. Zagreb Film Festival, a otvorenje nije propustila ni Nina Badrić. Nakon prekida zaruka s poduzetnikom Tinom Bralom, pjevačica izgleda fantastično, a isfurala je i kombinaciju koju se ne bi svi odvažili nositi!

Odabrala je crne hlače od vinila o kojima vlada podijeljeno mišljenje - volite ih ili ne, a kombinirala ih je s crop topom i crnom majicom zbog kojeg ipak nije pokazala struk. Zaogrnula se klasičnim kaputom, a kombinaciji dodala zlatne naušnice koje su svemu dale dozu glamura. Odabrala je prozirne salonke u kojima smo je već imali prilike vidjeti, a dobar su izbor jer su jednostavne i dobro nadopunjuju ostatak kombinacije koja je zbog hlača prilično upečatljiva. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".