Nakon niza odijela, Kate Middleton zabljesnula u pletenoj midi suknji i bež džemperu

Ovim modnim izborom Kate Middleton je dokazala da pleteni komadi mogu biti jednako elegantni kao i klasična odijela
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa potaknula je studente Sveučilišta Nottingham Trent da daju prioritet svom mentalnom zdravlju. Prisjećajući se vlastitog iskustva studiranja na Sveučilištu St Andrew’s, a jedan od najpoznatijih trenutaka Kate Middleton na sveučilištu bio je kada je glumila u modnoj reviji koju su vodili studenti odjevena u prozirnu midi-haljinu. Izgled koji je bez sumnje izazvao zanimanje princa Williama, kasnije je prodan na aukciji za 78.000 funti. 

No ovog puta, princeza je nosila veoma pristupačnu francusku marku Sézane. Osnovana od strane Morgane Sézalory 2013. godine, brend se bavi "svakodnevnom odjećom s malim detaljima" i postao je temeljni dio princezine garderobe. 

Odlučila se za bež pletenu kombinaciju suknje i chic džempera, a uparila ju je s bisernim naušnicama Simone Rocha, bež torbicom marke Tusting i salonkama Gianvito Rossi od brušene kože. 

Ovo je svakako bila promjena za princezu, jer otkako se u rujnu vratila svojim kraljevskih dužnostima nakon ljeta, vidjeli smo je u raznim odijelima i kombinacijama blejzera i business hlača. 

Baloner poput njezinog pravi je statement komad: 'Opsjednuta sam plavom bojom, diže mi raspoloženje'
Jesenska sezona u znaku je kože, a mi izdvajamo najbolje kožne torbice
Frizura koja je postala hit na društvenim mrežama, a instantno daje volumen i gustoću kosi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".