Nakon niza Barbie izgleda, Margot Robbie oduševila u smeđoj haljini s korzetom

Nosila je Schiaparelli haljinu po narudžbi u smeđoj nijansi, a sastojala se od prozirnog korzeta te suknje od brušene kože.
Vidi originalni članak

Barbiecore opsesija vladala je gotovo cijelu godinu, a pogotovo nakon izlaska Barbie filma, no s dolaskom hladnijih mjeseci čini se kako je trend izgubio na popularnosti. Čak se i Margot Robbie na novom pojavljivanju na premijeri Saltburna u Los Angelesu odlučila za potpuni preokret i odabrala haljinu boje kave.

Nosila je Schiaparelli haljinu po narudžbi u smeđoj nijansi, a sastojala se od prozirnog korzeta te suknje od brušene kože. Stajling je zaokružila zlatnom ogrlicom i zanimljivim zlatnim ‘piercingom’ na sredini korzeta.

Kosu je ostavila raspuštenu u lagane valove, dok je šminka bila minimalistička uz nude ruž. No, sve su to stvari koje ovaj stajling čine uspješnim. Ne samo da predstavlja dugo očekivanu promjenu u modi nadahnutoj Mattelom koju je Margot Robbie nosila za promociju Barbie filma, već signalizira odmak od nostalgične kostimografije i povratak suvremenoj modi.

Kate Middleton zabljesnula u efektnom ljubičastom odjelu i elegantnim salonkama od brušene kože
Ana Radišić: Televizija će uvijek biti moja ljubav, vratit ću se kada mi se dogodi savršen projekt
Isplati se ustati u 4:30 i doživjeti let balonom u Kapadokiji, ti se prizori pamte cijeli život

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".