Nakit nadahnut mitologijom i arhitekturom stare Grčke

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo
Ekskluzivni primjerci ove kolekcije moći će se naručiti u Freywille buticima i Online butiku od 5. do 12. listopada uz slavljenički popust od 30%.
Vidi originalni članak

Freywille obilježava 65 godina dugu tradiciju stvaranja jedinstvenih zbirki umjetničkih minijatura od emajla. Tim povodom iznova udahnjuje život jednoj od svojih bezvremenskih kolekcija nakita – Sun Terra. Nadahnuće za ovu divnu kompoziciju dolazi iz bogate mitologije i impresivne arhitekture stare Grčke, a svaki komad nakita podsjeća na defile toplih zemljanih tonova obasjanih zlatnom aureolom boga Heliosa.

 
Slikoviti motivi kolekcije Sun Terra donose priču o grčkom bogu Sunca. Helios je svaki dan kočijom krstario po nebu. Put bi počinjao u zoru na istoku, a navečer ga završavao na zapadu. Simbol Sunčevog sjaja prikazan je u središtu dizajna kroz raskošne nijanse zlata u trenutku dok se rasipaju po Zemlji dajući joj svjetlost, toplinu i život. Poput raširenog dlana, nježno ih obavijaju jantarni nizovi stiliziranog palminog lišća, a rubove emajla suptilno uokviruju prelijepi meandri, ispleteni poput krune u crvenkastožutim tonovima terakote.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".