Nakit koji će biti u trendu ovog proljeća: Od velikih naušnica do motiva ruža

Glomazne narukvice su ono što je potrebno za one koji žele izraziti svoj modni stil i izaći iz mase.
Vidi originalni članak

U svijetu mode, nakit igra važnu ulogu u stvaranju cjelokupnog izgleda. Ovog proljeća, trendovi nakita su više od samo ukrasa. Od velikih bisera do dugih visećih naušnica, naglasci su na nakitu koji daje dodatni šarm i daje uvid u stilsku perspektivu, kako prenosi Marie Claire.

Veliki biseri
Veliki biseri su must-have komad u vašem nakitnom ormaru ovog proljeća. Svojim značajnim veličinama, oni su statement komad koji će odmah privući pažnju. Izrađeni od raznih materijala, poput zlata, srebra ili bisera, veliki biseri su dostupni u raznim stilovima, od onih s jednostavnim dizajnom do onih s detaljima poput perli ili dragulja.

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

Duge, viseće naušnice
Duge viseće naušnice su šarmantan dodatak za svaki outfit ovog proljeća. Svojom duljinom, one privlače pažnju i dodaju ženstvenost svakom izgledu. Mogu biti jednostavne ili ukrašene biserima, draguljima ili perlama, a dostupne su u različitim bojama i stilovima.

Ruže
Nakit s motivima ruža predstavlja ljepotu i ženstvenost. Ova simbolika je dugo vremena bila povezana s ljubavlju, privlačnošću i romantikom, a nakit s motivima ruža je idealan način da to prikažete u svom svakodnevnom izgledu. Od ogrlica s velikim ružama do naušnica s detaljima cvijeta, nakit s motivima ruža dostupan je u raznim veličinama, bojama i stilovima, ovaj nakit će sigurno dodati ženstveni element vašem izgledu.

Nakit sa žicama
Nakit sa žicama predstavlja jednostavnost i eleganciju. Ova vrsta nakita koristi žice u različitim bojama i debljinama kako bi stvorila jednostavne, ali upečatljive komade. Nositi nakit sa žicama može biti posebno atraktivno u toplim mjesecima, kada želite nešto lagano i udobno. Ovaj nakit može biti kombiniran s drugim komadima nakita ili može biti samostalan, ali će sigurno dodati eleganciju i jednostavnost vašem izgledu.

Glomazne narukvice
Glomazne narukvice su ono što je potrebno za one koji žele izraziti svoj modni stil i izaći iz mase. Ovaj trendi nakit koristi velike, oštre i jake komade metala kako bi stvorio jedinstvene i impresivne narukvice.

Najzanimljiviji modni trenuci sa 65. dodjele Grammyja: Glamura nije nedostajalo!

FOTO: Newscom/Pixsell Lizzo u Dolce & Gabbana FOTO: Newscom/Pixsell Doja Cat u Versace FOTO: Newscom/Pixsell Trevor Noah u Gucci FOTO: Newscom/Pixsell Harry Styles u Egonlab FOTO: Newscom/Pixsell Lourdes Leon u Area FOTO: Newscom/Pixsell Viola Davis u Naeem Khan FOTO: Newscom/Pixsell Amanda Gorman u Pradi FOTO: Newscom/Pixsell Nile Rodgers u Dioru and Chanelu FOTO: Newscom/Pixsell Anitta u vintage Versace haljini

Njezin stajliš kaput nije mogao proći nezamijećeno: Nasmiješena dama oduševila nas je besprijekornom kombinacijom
Matija Vuica istaknula se odabirom efektne jakne i torbe: 'Današnji dan je tražio malo boje, nonšalancije i jedan dobar osmijeh'
Najzanimljiviji modni trenuci sa 65. dodjele Grammyja: Glamura nije nedostajalo!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".