Domaći nakit za kojim su svi poludjeli

Masivne ogrlice i narukvice od nautičkog užeta upletene u vrhunski domaći dizajn zaštitni su potpis dizajnerice Silvije Talan koja stoji iza brenda Nott Jeweles i koja oduševljava domaće trendseterice
Vidi originalni članak

Ukoliko volite nakit i domaći dizajn, sigurno ste čuli za Nott.Jeweles.

Riječ je o zanimljivim dizajnerskim komadima, prije svega statement ogrlicama i narukvicama od špage i konopa koje potpisuje dizajnerica Silvija Talan, koja se u dizajnerskom poslu našla sasvim slučajno. Silvija je, naime, profesorica povijesti, koja se tijekom trudnoće zaljubila u izradu nakita i svoj hobi uskoro je pretvorila u posao. Ovih dana, u svom je salonu u zagrebačkoj Trakošćanskoj ulici, predstavila jesensku-zimsku kolekciju nakita kojom dominiraju krupne narukvice od užeta, raznih boja i motiva, te ogrlice oplemenjene raznim uzorcima i kamenčićima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".