Najzgodnija podrška: Tajnovita supruga Filipa Bradarića osvaja spektakularnom pojavom

Melanie Bradarić, supruga našeg veznjaka Filipa Bradarića, zgodna je brineta koja osvaja svojim stilom
Vidi originalni članak

Iako na ovom Svjetskom prvenstvu nije skupio veliku minutažu, Filip Bradarić ipak ima razloga biti zadovoljan. Naime, ovog veznjaka cijelo je vrijeme bodrila 23-godišnja studentica Pomorskog fakulteta Melanie Bradarić. Ova ljepotica i nogometaš postali su roditelji malenog Luke u svibnju prošle godine, a društvene mreže otkrivaju koliko ova uživaju u roditeljstvu. 

Melanie i Filip vjenčali su se u ožujku prošle godine, a svadbu su malo "požurili" zbog rođenja sina - umjesto velikog vjenčanja, imali su tek intiman obred uz prisustvo roditelja i kumova. Melanie je tom prigodom blistala u kratkoj čipkastoj haljini koja je savršeno odradila "ulogu" vjenčanice, a Filip se odlučio za plavo odijelo.

Osim ljepotom, Melanie pozornost privlači i svojim stilom i odjevnim kombinacijama. Njeguje damski stil s "frajerskim" štihom, a njezin je ormar prepun trendi komada - jednako joj dobro stoje maxi i midi haljine, kao i boyfriend traperice te ženstvena odijela.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".