Najzanimljiviji modni trenuci sa 66. dodjele Grammyja: Glamura i blještavila nije nedostajalo!

FOTO: Reuters/Pixsell Dua Lipa u custom made haljini brenda Courrègesu i Tiffany & Co. FOTO: Reuters/Pixsell Miley Cyrus u custom made haljini brenda Margiela FOTO: Reuters/Pixsell Taylor Swift u Schiaparelli couture FOTO: Reuters/Pixsell Gracie Abrams u dvodjelnom Chanel kompletu FOTO: Newscom/Pixsell Olivia Rodrigo u arhivskom Versaceu FOTO: Reuters/Pixsell Laverne Cox u arhivskom Comme des Garçons FOTO: Reuters/Pixsell Tyla u custom made Versace haljini FOTO: Reuters/Pixsell Caroline Polachek u arhivskom Olivieru Theyskensu FOTO: Reuters/Pixsell Victoria Monét u Versaceu FOTO: Reuters/Pixsell Janelle Monåe u custom Giorgio Armani Privé FOTO: Reuters/Pixsell Ellie Goulding u Zuhair Murad haljini FOTO: Reuters/Pixsell Madison Beer Kylie Minogue u Dolce & Gabbana haljini FOTO: Reuters/Pixsell Lana Del Rey u vintage crnoj haljini FOTO: Newscom/Pixsell Ice Spice u Baby Phat
Crveni tepih na sinoćnjoj 66. dodjeli nagrada Grammy svakako nije razočarao. Najbolje odjeveni bili su oni koji su uravnotežili dramatičnost koja se očekuje od dodjele Grammyja s dozom sofisticiranosti i profinjenosti.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".