Najzanimljiviji modni trenuci sa 64. dodjele Grammyja: Glamura i blještavila nije nedostajalo!

Lenny Kravitz odabrao je šljokičasti mrežasti top, a St. Vincent se pojavila u raskošnoj ružičastoj Gucci haljini
Vidi originalni članak

Za 64. dodjelu glazbene nagrade Grammy, mnogi su uzvanici poželjeli u prvi plan staviti kreativnost i maštovitost u odijevanju. Tako smo na crvenom tepihu u Las Vegasu, piše Harpes Bazaar, mogli vidjeti efektne i zanimljivije krojeve, dok sjaja i glamura nije nedostajalo, kao ni upečatljivih modnih odabira poput odijela od bisera. Što se nosilo na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Grammy, pogledajte u nastavku.

Lady Gaga na crveni je tepih donijela dašak starog hollywoodskog glamura kad se pojavila odjevena u crno-bijelu Armani Privé haljinu. Crno-bijeli asimetrični model nadopunila je mnoštvom Tiffany & Co. nakita.

Muška moda došla je u prvi plan zahvaljujući legendama poput Lennyja Kravitza koji je za crveni tepih kombinirao srebrnu mrežastu majicu, kožne hlače i čizme s potpeticom.

Jack Harlow odabrao je minimalističko crno Givenchy odijelo, dok je Lil Nas X donio dašak baroka kad se pojavio u bijelom Balmainovom odijelu s detaljima bisera. 

Jared Leto izabrao je Gucci za crveni tepih i na Grammyjima se pojavio u mrežastoj bluzi dubokoj izreza, u kombinaciji s kaputom koji na rukavima ima krznene detalje. 

Nije nedostajalo blještavila pa se tako St. Vincent pojavila u Gucci haljini Alessandra Michelea prekrivenoj šljokicama, u kombinaciji sa zvonastim rukavima i mnoštvom volana. Budući da je haljina statement izbor, ostatak nakita te odabir make upa i frizure bili su minimalistički. Tiffany Haddish imala pravi zvjezdani trenutak u zlatnoj Pradinoj haljini sa šljokicama uz dodatak velike mašne.

Dua Lipa isfurala je Versace haljinu i to iz 1992. godine, a haljina joj je pristajala kao salivena. 

Hailey Bieber za crveni je tepih odabrala jednostavnu kreaciju luksuzne modne kuće Saint Laurent, dok se Justin Bieber pojavio u predimenzioniranom Balenciaginom odijelu s dodatkom ružičaste vunene kape. 

U galeriji pogledajte što se nosilo na 64. dodjeli glazbene nagrade Grammy

FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: IPA/PIXSELL FOTO: Newscom/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell

Ovakva je jakna pravi "mamac" za poglede i osvježila bi i najjednostavniju odjevnu kombinaciju

Frizura koju ćemo u novoj sezoni viđati svuda, a profesionalci kažu da je super izbor za svaku dužinu i teksturu

Vinkovčanka fantastičnog stila u izdanju koje ne prolazi nezamijećeno: 'Volim cipele koje su drugačije i upečatljive'

Cool frendice rado nose spoj balonera i trenirke: 'Slučajno smo usklađene, trenirke su bile brzinski izbor''

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".