Najzanimljivije kombinacije s dodjele Grammyja: Harry Styles u genijalnom kožnom odijelu, Beyoncé u mini haljini...

Na Grammyjevom crvenom tepihu nema mjesta za klasične smokinge i jednostavne kreacije, a ovi izvođači bile su i prave modne zvijezde
Vidi originalni članak

Dodjela Grammy nagrada jedan je od onih crvenih tepiha na kojoj mala crna haljina ili smoking jednostavno nisu dovoljni, nego treba nešto odvažnije i efektnije, odjevna kombinacija koja će iskazati osobnost i biti sasvim jedinstvena. Stajlinzi na crvenom tepihu dodjele Grammyja često šalju i određenu poruku, a mnogo zanimljivih i upečatljivih kombinacija imali smo prilike vidjeti i na ovogodišnjim Grammyjima.

Jednostavan, ali jako statement stajling pokazao je Harry Styles koji je i otvorio dodjelu, a u prvi plan je došlo njegovo crno kožno odijelo koje potpisuje talijanska modna kuća Gucci. Kombinirao ju je s pernatim šalom, a ovakav odabir sjajan je odmak od klasike kakvu inače imamo prilike vidjeti na crvenom tepihu. 

Kožni komadi bili su i Beyoncein odabir - pojavila se u minijaturnoj crnoj haljini brenda Schiaparelli. Haljina je efektna zbog "spuštenih" ramena, a upotpunila ju je dugačkim kožnim rukavicama i zlatnim naušnicama koje nisu mogle proći nezamijećeno zbog svoje masivnosti - sezale su čak do ključne kosti.

Dua Lipa zablistala je u neobičnoj haljini s potpisom kultnog brenda Versace. U pastelnim nijansama, s raskošnim korzetom i mrežastim donjim dijelom, pjevačica je pokazala haljinu dostojnu Grammyjevog crvenog tepiha.

Sestre Bailey imale su neke od najinteresantnijih outfita, tim više što su im se kombinacije međusobno "nadopunjavale". Chloe i Halle odabrale su haljine s potpisom luskuznog francuskog brenda Louis Vuitton i upotpunile ih Tiffany nakitom. Nosile su dvije verzije iste haljine koje je dizajnirao Nicolas Ghesquière za Louis Vuitton, a teško je reći koja je od haljina bolja i zanimljivija. 

Ako je netko svojom odjevnom kombinacijom prizvao tople, proljetne dane, onda je to definitivno Taylor Swift. Odabrala je mini-haljinu cvjetnih motiva koju potpisuje jedan od omiljenih dizajnera raskošnih haljina, Oscar de la Renta. Haljine je bila posebna zbog trodimenzionalnog cvijeća po sebi, a kombinirala ju je s ružičastim sandalama koje su dale dodatnu dozu romantičnog prizvuka cijelom stajlingu. 

Noah Cyrus odabrala je raskošnu haljinu koju potpisuje Schiaparelli Couture, a prljavo bijelu svilenu haljinu upotpunila je neobičnim detaljem koji ne neodoljivo podsjećao na oblak. 

Megan Thee Stallion za crveni je tepih odabrala kreaciju s potpisom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana. Haljina je pun pogodak zbog upečatljive narančaste boje i zanimljivog kroja, a nakit s Chopardovim potpisom sjajna je točka na "i" cijele kombinacije Megan, inače najbolje nove izvođačice. 

Lijepa srednjoškolka zaslužila je čistu peticu iz stila: Nosi najtraženiju torbu zadnjih nekoliko sezona
Uvijek divna Franka: 'Ova kombinacija jedno je od elegantnijih izdanja u kojem me se može vidjeti u gradu'
U trendu je boja kose s kojom ne morate brinuti o izrastu: It djevojke je obožavaju, a lako se održava
Hercegovka s njemačkom adresom: 'Ne spremam se dugo, kombinacije već imam u glavi'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".