Najzanimljivije haljine ovogodišnjeg British Fashion Awardsa

Sinoć je u Londonu održana dodjela british Fashion Awards, a brojne su dame prošetale crvenim tepihom.
Vidi originalni članak

Dodjela British Fashion Awards ponovno je okupila kremu iz modne industrije, ali i brojne poznate osobe. Dame su pokazale svoje raskošne toalete, a neke su u tom bile (standardno) uspješnije od drugih.

Kate Moss, kraljica stila, zablistala je u baršunastoj haljini i efektnoj bundi koju je prebacila preko ramena. Neutralni make up i kosa počešljana u stranu bili su pun pogodak na ovakvu kombinaciju. 

Iako je nosila haljinu s prozirnim detaljima, Lily Donaldson ipak je bila vrlo elegantna u Burberryjevoj "goloj" haljini. Decentnim nakitom i jednostavnim cipelama postigla je ono čemu mnoge dame teže - biti glamurozna u haljini koja ovoliko otkriva.  

 Lady Gaga ostavila je svoje kostime doma i odlučila se za elegantnu crnu haljinu te damsku nisku pundžu. Ako nas pitate - blista!

 Iako ima fantastično tijelo za jednu 38-godišnjakinju, Nicole Scherzinger trebala bi naučiti pravilo "manje je više". U ovakvoj haljini jednostavno ništa nije prepustila mašti, a uzorak koji podsjeća na zebrasti te plašt previše su čak i za crveni tepih. 

Čini nam se da je sve što Alexa Chung obuče jednostavno - odlično! Bluzu i hlače koji podsjećaju na pidžamu s izvezenim cvijećem i čupavim završetkom uparila je s crnom Prada torbom i klasičnim crnim salonkama i postigla woow efekt, dok su crveni ruž i frizura samo bili "točka na i". 

 I Naomi Campbell oduševila je sve prisutne u haljini koja se nalazi na granici seksepilnog elegantnog. Uspjelo joj je i ono što mnogim divama ne uspijeva - nije prešla u vulgarno, već ostala vrlo graciozna.

 Osim što je osvojila nagradu za najboljeg međunarodnog modela, Gigi Hadid je i doslovno - blistala. Zanimljiv metalik kombinezon odlično je pristajao njezinoj figuri, dok je kosu svezala u klasičnu visoku pundžu

Ne može mnogo ljudi nositi široke hlače i bandeau top, no manekenka Jourdan Dunn u tome izaziva uzdahe! Na ovakvu smjelu kombinaciju jedino što joj treba je visoki rep i jednostavan make up. 

Salma Hayek svoj je obline ponosno pokazala u uskoj cvjetnoj toaleti, a moramo priznati da je pomalo izgledala poput španjolske plesačice flamenca. Također, haljina bi mnogo bolje izgledala bez naušnica i lančića jer je sama po sebi vrlo raskošna

Glamurozno izdanje glumice Laure Haddock jedno nam je od najdražih s crvenog tepiha. Slojevi tila, čipka, elegantna pletenice i jednostavan make up - formula za stilsku peticu

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".