Najtrendi čizme i jakna za koju smo mislili da će biti dio samo sportskih kombinacija: Ova ljepotica super stil ima u malom prstu

Goran Čižmešija fotkao je studenticu koja je odlično kombinirala ležerne i nešto elegantnije komade
Vidi originalni članak

Tea Begović studentica je međunarodnog poslovanja, a odjevna kombinacija u kojoj ju je ulovio naš Goran Čižmešija, jedna je od onih kojima ćemo se rado inspirirati ovih zimskih dana.

- Jako volim ovu vestu s leopard printom, imam je već tri godine. Inače preferiram crnu, koju uvijek razbijem nekom bojom ili uzorkom, ispričala je Tea. 

Lea je odabrala najpopularnije čizme sezone, tzv. combat model kojeg je kombinirala s kožnim hlačama i sportskom puf-jaknom. Ovakve su jakne veliki ovosezonski hit, a osim što su stvarno tople, ovakvim outfitima daju cool prizvuk.

Kombinaciju je upotpunila uzorcima - odabrala je vječni leopard uzorak na vesti i kombinirala ga s Louis Vuitton uzorkom na torbi koji pokazuje kako je logomanija i dalje trend, a ovakve torbice odlično ulaganje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".