Najtraženiji izbor jesenske sezone: Ako u kolekciju dodate suknju kakvu nosi dizajnerica, nećete pogriješiti!

Goran Čižmešija fotografirao je modnu dizajnericu koja je odlična inspiracija za ležeran dan
Vidi originalni članak

Jasmina Arnautović modna je dizajnerica i vlasnica brenda Jet Lag čiji stil volimo pratiti na društvenim mrežama i raznim događanjima. Ovih ju je dan naš Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama u genijalnom jesenskom stajlingu, a ona mu je rado otkrila par detalja o svom stajlingu.

– Danas je pravi jesenski dan, pa sam obukla maminu vintage suknju iz 70-tih te sako i torbicu iz moje aktualne kolekcije brenda „Jet Lag“. Većinom nosim vlastite modele koje često kombiniram s vintage maminim stvarima. Tenisice volim nositi svakodnevno, ali kada se sredim obujem elegantniju obuću – ispričala je za Divu.

Jasmina je odabrala bež jaknu koja ima strukturu i oblikovani pojas u crnoj boji, savršeno naglašavajući struk i dodajući ženstvenost outfitu. Ovaj kroj stvara siluetu pješčanog sata, dok neutralna boja daje univerzalnost, čineći jaknu nosivom u raznim prilikama – od poslovnih sastanaka do ležernih šetnji gradom.

Crna kožna suknja midi duljine unosi dašak edgy estetike u ovaj outfit. Koža je materijal koji odmah privlači pažnju, a suknja u ovoj kombinaciji savršeno balansira između odvažnog i sofisticiranog. Kožne suknje su postale ključni komad ove sezone jer pružaju beskonačne mogućnosti za stiliziranje, a Jasmina ju je nosila s nevjerojatnom lakoćom.

Elegantne crne čizme s tankom petom dodale su visinu i pročišćenost izgledu. Svojom minimalnošću i jednostavnošću, čizme su u potpunosti zaokružile outfit i pružile dojam elegancije koja se uklapa u svaki stil. 

Jasmina je svoj outfit upotpunila malom torbom koja privlači poglede svojom teksturom i zlatnim lancem. Torba u smeđem tonu s krokodilskim uzorkom donosi dodatnu dimenziju kombinaciji, unoseći element luksuza i detalja koji podižu cijeli look. 

Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju
Bezvremenski stil kojem se rado vraćamo svake sezone: Momci, prepišite ovu modnu ideju!
H&M će povodom 20. godišnjice suradnji revitalizirati svoje top komade - od Margiele do Versacea

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".