Najslađi navijači potrčali u zagrljaj tatama: Maleni Vatreni na terenu prizor je na koji nitko neće ostati ravnodušan

Kakva je ovo sreća!
Vidi originalni članak

Utakmica je završena, povijesni rezultat je ispisan, a jedan od najljepših prizora dogodio se upravo poslije tekme kad su klinci naših reprezentativaca izjurili na teren. Prije svega, pogledajte kako su maleni genijalci jurili prema golu, a publika im navijala - toliko je divno da smo bez komentara, postali su prave zvijezde slavlja nakon utakmice!

Maleni David (3), sin Domagoja i Ivane Vide, rastopio je sve gledatelje kad je bosonog pojurio tati u zagrljaj u kockastom dresu, a tata ga je na ramenima proveo terenom. 

Video u kojem ga legendarni Vida nosi na terenu osvojio je svijet.

Svijet je obišla i fotografija Šime Vrsaljka kako u ekstazi ljubi i grli malenog Davida, pravu zvijezdu utakmice. 

Malenu Manuelu (4) tata Ivan Perišić nosio je na ramenima, a ona je, s pletenicama u kosi, definitivno bila najslađa podrška na tribinama, a kasnije i na terenu. 

I njezin brat Leonardo (6) slavio je na terenu, a dodatno su ih zabavljali Dominik Livaković, Danijel Subašić i Mario Mandžukić koji su ih nosili po terenu. 

Domagoj Vida pozdravio je publiku sa sinom Davidom, Perišićevim klincima - Manuelom i Leonardom te Petrom i Martom, sinom i kćeri Ivana Strinića. 

Petar (3) i Marta (4) jedva su čekali dojuriti tati Ivanu Striniću, a zajedno su rado pozirali i fotografima! 

Rakitićeva kći jučer je proslavila peti rođendan, a Ivan je objavio dirljiv video malene Althee kako puše svjećice na torti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".