Najskuplji i najjeftiniji dizajnerski komadi: Evo što možete dobiti za 20 tisuća ili 20 eura

Čak se može pronaći i ponešto za prosječan džep, a neke će vas cijene šokirati
Vidi originalni članak

U kategoriji naskupljih prednjači Gucci. Od torbica, preko haljina, do traperica, ovaj omiljeni talijanski brend u cijenama si je baš dao oduška. Pa tako haljina dostojna crvenog tepiha ili kakve princeze iz bajke stoji nevjerojatnih 20,000 eura. 

Najjeftinija haljina iz ovog luksuznog online shopa nosi potpis brenda Wolford i malo je reći da je za 180 stupnjeva drukčija od Guccijeve. (I cijenom)

Ono što nas je najviše zanimalo su cipele i torbice. U kategoriji cipela, definitivni pobjednik su Saint Laurent čizme koje ste sigurno vidjele negdje na Internetu. Šljokičasti model će vas hipnotizirati, a i cijena isto...

Najjeftiniji model su Nike natikače koje stoje "samo" 30 eura.

Što se torbica tiče, Gucci je ponovno odnio pobjedu. Zeleni kožnati model, klasičnog dizajna na Net-a-porteru možete naručiti za 12,500 eura.

Iako se u kategoriji torbica na prvim mjestima najjeftinijih stvari pojavljuju privjesci za torbe, prva najjeftinija torba je ova brenda Kayu za 65 eura.

Onda smo prešli na traperice i čak smo mislili da će nas ponovno šokirati cijene, pa iako su stvarno vrtoglave, očekivali smo i gore... Najjeftinije su one brenda Madewell koje stoje 160 eura.

Najskuplje ponovno s Guccijevim potpisom. Trapezice ispranog looka s izvezenim cvjetićima i metalnim perlicama su 1840 eura.

Zanimalo nas je i kakva je situacija s jaknama i kaputima s obzirom da će se to sve češće kupovati kako se bliži zima. Veliku ružičastu budnu brenda Marni poželjeli smo i u svom ormaru.

"Malo" jeftiniji kaput je klasičan crni s vezicom oko struka. Stoji 229 eura, a potpisuje ga popularni J.Crew.

Od jakni, najjeftinija je bomber jakna Madewell koja stoji 190 eura. Još je nekoliko ovakvih modela, pa izgleda da s bombericama još uvijek nije gotovo. 

U kategoriju "Jackets" na prvo najskuplje mjesto smjestio se kimono Zuhair Murad za 11,760 eura. 

Od donjeg rublja, za 20 eura možete dobiti obične crne gaćice brenda Hanro, a najskuplji komad je detaljno ukrašen negliže La Perla. Cijena mu je 2400 eura. 

Za kraj smo se odlučili još malo "mučiti", ovaj put s vjenčanicama, odnosno kategorijom "Bridal". Najskuplja je predivna duga haljina dvojca Dolce&Gabbana. Stoji 12,500 eura i totalno je u njihovom stilu. 

 Najjeftinija je kratka klasična haljinica brenda Needle&Thread za 159 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".