Najskuplje cipele na svijetu su u prodaji. Cijena? Prava sitnica - gotovo 108 milijuna kuna!

Nova matchy-matchy kombinacija? Ako cipele pašu s bankovnim računom!
Vidi originalni članak

Napravljene od zlata i stotine dijamanata, ove cipele su nešto što se stvarno rijetko viđa, a jako malen broj ljudi imat će ih priliku i kupiti. Naime, brend Jada Dubai na prodaju je stavio najskuplje cipele ikad - njihova je cijena 13 milijuna funti, odnosno oko 108 milijuna kuna, a mogućnost njihove kupnje imat će samo 50 povlaštenih VIP kupaca. 

Neki bi rekli, oni čiji se bankovni račun "slaže" s cipelama. Ove stilleto štikle imaju i prigodno ime, "The Passion Diamod Shoes", a bit će predstavljene u jedinom svjetskom hotelu sa 7 zvjezdica, Burj Al Arabu u Dubaiju. Tad će biti otkriven prototip, a jedan jedini par cipela bit će napravljen nakon što se pronađe kupac, isključivo tako da odgovara stopalima nove vlasnice. 

Maria Majari, suosnivačica ovog brenda, rekla je kako su željeli dizajnirati model koji će biti stvarno jedinstven i poseban. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".