Najsimpatičniji trio sa špice: Super stajliš par i presladak psić uljepšat će vam dan

Neutralne im boje pristaju izvrsno i ne izgledaju nimalo monotono pa se njima možete inspirirati ako preferirate jednostavne kombinacije
Vidi originalni članak

Ana Bilić direktorica je Poliklinke Bilić Vision i Alfa Vision Optike, a uvijek nas oduševi svojim klasičnim kombinacijama se trendi prizvukom. Drugačije nije bilo ni ovog puta kad ju je u pratnji partnera, oralnog kirurga Marka Miličića fotografirao naš Goran Čižmešija, a u svjetlim i proljetnim kombinacijama oduševili su nas na prvu.

Za oko nam je zapela torba koju nosi. Riječ je o bež prošivenoj Chanel torbi sa zlatnim lancem za kojim je vladala velika potražnja. Svaki put kad bi torba došla u ponudu, rasprodala bi se u rekordnom roku, što nimalo ne čudi, s obzirom na to kako je efektna! Ana ju je spojila s još jednim it komadom - sakoom pepita uzorka, dok je kratka bijela haljina bila izvrsan chic dodatak stajlingu.

Marko je izborom lanenih hlača odlično odgovarao Ani, izabravši model bijele boje. Dodao je i smeđi džemper te svjetlosmeđi hoodie, a outfit zaokružio bijelim tenisicama. Uz njihove proljetne outfite odlično im je odgovarao i preslatki psić kojeg su imali sa sobom.

- Prvi je dan sunca nakon dugo vremena i odlučili smo biti sunčani, svijetli i proljetni - otkrio nam je nasmiješeni par. Ana je inače bila zvijezda Divine naslovnice, a tom nam je prilikom i otkrila koji stil preferira, ali i kako funkcionira kada je cijela obitelj u istome poslu. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley u zadivljujućoj Fendi haljini zabljesnula na crvenom tepihu u Cannesu
Znate li što je azelaična kiselina? Snažan je skincare sastojak koji može poboljšati akne, rosaceu i pigmentaciju
Najbolje sandale i salonke zbog kojih će svaka kombinacija ostaviti wow efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".