Najsimpatičniji dvojac ikada! 'Suknju sam sašila od stare bakine plahte'

Goran Čižmešija fotografirao je ovaj nasmiješeni duo - Irenu i Gorana
Vidi originalni članak

Irena Šekez Sestrić je modna dizajnerica i voditeljica protokola i marketinga festivala Miroslav Krleža,  a Goran Matović je direktor festivala 'Miroslav Krleža'.

Nismo se sredili, obavljamo razne poslove po gradu prije večerašnje predstave.

Imamo iste šešire jer sam oduvijek htjela nešto nalik na panamu i našla sam ga u Zari. On je imao već jedan sličan, ali mu se ofucao, pa sam mu rekla da ode na ženski odjel u Zaru i kupi si novi šešir. Suknju sam sašila od stare bakine plahte, rekla je Irena.

Efektni detalji poput ovih cipela nailaze sami po sebi, nisam sklon serijskom doživljaju mode i trendova. Sve slažem po nekakvoj svojoj intuiciji; i boje i događaje i ljude. Znam nositi kravate i marame u nekim živim bojama, ali bez uzoraka, kaže Goran.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".