Ovo je najprodavaniji Asosov baloner za kojim su djevojke poludjele

Još uvijek nije došlo vrijeme da jesenske odjevne komade zamijenimo kaputima i zimskim jaknama, a u ovom prijelaznom razdoblju baloneri se nameću kao idealni suputnici u bilo kojem dijelu dana i u bilo kojim vremenskim uvjetima.
Vidi originalni članak

Bezvremenski, a uvijek najpoželjiniji komad sezone, topao, ali nezagušujući, elegantan, a istovremeno casual, dobar baloner podići će svaku vašu kombinaciju. Ove je jeseni najpoželjniji Asos baloner koji je, kako prenosi Glamour UK, njihov najprodavaniji i najpopularniji baloner 2019. godine. 

Dugi oversized bež baloner kombiniran s kariranom uzorkom i remenom izvrsno se uklapa u svaki outfit, a istovremeno je zaista jedinstven. 

Oversized karakteristika čini ga idealnim za sve figure, što pokazuje i činjenica da je dijelom i 'curve' asortimana.

Na Asosu ga možete kupiti po cijeni od 75 funti, što je možda nešto skuplja opcija za obični baloner, ali složit ćete se da je ovaj baloner daleko od običnog. 

S obzirom na njegovu posebnost ne čudi ni činjenica da su influencerice poludjele za ovim efektnim komadom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".