Najpoznatiji supermodeli ponovno pred objektivom Petera Lindbergha

Cindy Crawford, Eva Herzigova, Karen Alexander, Nadja Auermann i Tatjana Patitz ponovno su se našle zajedno pred objektivom Petera Lindbergha. Kultni fotograf za svoj zadnji projekt "The Reunion" okupio je slavne supermodele 90-ih na remake-u jedne od svojih najpoznatijih fotografija.
Vidi originalni članak

Lindbergh se u ovom projektu bavi ljepotom žene koja je sazrijela kroz životno iskustvo, kroz uspone i padove, i naravno kroz ljubav. Lindbergh se smatra jednim od pionira modne fotografije koji je predstavio novi realizam i redefinirao standarde ljepote. Na njegove bezvremenske fotografije najviše je utjecala dokumentarna fotografija.

Prije dvije godine Lindbergh je u Zagrebu u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, popularnoj Džamiji, postavio izložbu Images of Women & The Unknown. Video sa snimanja možete pogledati na Nowness.com.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".