Najpopularniji outfiti ove sezone

Ljeto samo što nije stiglo, a vi muku mučite jer ne znate što je „in” ove sezone? Ne brinite, mi ćemo vam pomoći. Ako k tome želite dodatno uštedjeti, posjetite Kuplio.hr, odaberite kupone i kodove te kupite omiljene odjevne komade i modne dodatke po prihvatljivim cijenama. Vrlo je jednostavno i brzo.
Vidi originalni članak

Stiglo je ono doba godine kada temperature rastu, a sunce je sve jače i jače. Vrijeme je da provjerite što imate u svojoj garderobi te odjevne komade koji više nisu u modi zamijenite modelima na kojima će vam svatko zavidjeti. Posjetite Kuplio.hr, pronađite Mohito kod za popust i odučite se za spoj stila, kvalitete i udobnosti. Bez obzira na to spremate li se za bazen ili plažu, idete li u grad s prijateljicama ili se bliži kućna ljetna zabava s obitelji, donosimo vam savršene komade za svaku prigodu. Uronite u svijet najnovijih trendova i odaberite nešto za sebe.

Prozračne i udobne maxi haljine
Kada je u pitanju ljetna moda, ništa nije bolje od spoja elegancije i udobnosti koju vam donose maxi haljine. Pretražite bogatu i raznoliku ponudu haljina u živim bojama koje su izrađene od prozračnih materijala kao stvorenih za vruće ljetne mjesece. Možete birati između cvjetnih printeva pa sve do jednobojnih pastelnih tonova. Ove su haljine maxi dužine savršene za sve dnevne, ali i za večernje prigode. Uskladite ih s omiljenim sandalama ili japankama na platformu ili se odlučite za elegantne štikle i upečatljive modne dodatke.

Elegantne ženske bluze i topovi za svaki dan
Obogatite svoju ljetnu garderobu upečatljivim i modernim topovima koji odišu originalnim stilom.. Osim topova tu je i niz privlačnih bluza i košulja s odvažnim printovima, jedinstvenim krojevima i zanimljivim detaljima. Bez obzira na to radi li se o romantičnom topu s otvorenim ramenima ili leđima, šarenim bluzi s volanima ili kratkom topu, ovi će moderni odjevni komadi podignuti svaki outfit na višu razinu. Kombinirajte ih s kratkim hlačama visokog struka, suknjama ili trapericama za moderan i samouvjeren „look”.

Udobnost za vaša stopala – birajte lagane sandale ili espadrile
Ljetni outfit nepotpun je bez odgovarajuće i kvalitetne obuće. Tenisice ostavite negdje na dnu ormara i zamijenite ih modernom otvorenom obućom. Ovog ljeta će osim klasičnih japanki i natikača biti popularne espadrile na punu petu. One su „točka na i” za svaki elegantni stajling. Bit će odličan odabir čak i za svakodnevne odjevne kombinacije. Odraz su kvalitete, udobnosti i modernog izgleda. Za posebnu udobnost birajte modele s uloškom od prirodne kože. Ženske sandale su također odličan odabir za casual prigode.

Birajte moderne modne dodatke
Sunce i vrućina mnogima zadaju muke, čak i najvećim ljubiteljicama sunčanja i preplanulog tena. Kako bi vam tijekom ljetne šetnje gradom bilo što ugodnije, posegnite za modernom ženskom šiltericom koja će zaštititi vaše lice. Pamučni modeli oduševit će vas svojom udobnošću, ali i dizajnom. S druge strane, sunčane naočale pružit će olakšanje vašim očima. Ljubiteljice glamuroznog stila mogu odabrati elegantne modele od kojih izdvajamo sunčane naočale mačkastih okvira te modele s lećama u boji. Iskoristite Eyerim kod za popust i odlučite se za one naočale koje odgovaraju vašem obliku lica. Bogata i raznovrsna ponuda ostavlja vam ruke širom otvorene; sigurno ćete s lakoćom pronaći model zanimljivog dizajna i originalnih karakteristika. 

Elegancija na malo drugačiji način: Modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu
Tako jednostavna, a tako prekrasna: Svojom je pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici
Poljska modna kompanija Ammalfi stiže u Hrvatsku i donosi nam luksuzne swimwear brendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".