Najpopularniji modni trendovi koje ćemo nositi ove zime, a fashionistice ih već obožavaju

Od kožnih hlača preko kardigana do toplih, pernatih jakni - trendovi za ovu zimu savršeni su za svaki dan.
Vidi originalni članak

Nova godina je tu, a s njom nam dolaze i novi trendovi - uvijek su nam najzanimljiviji oni koji se odnose na modni svijet, a oni su osobito dobrodošli u razdoblju sniženja jer je sad pravo vrijeme za investirati u komad koji dugo priželjkujete ili za koji ste sigurni da ćete ga nositi sezonama, pa čak i godinama. Who What Wear izdvojio je šest najpopularnijih modnih trendova, a dobra je vijest što neke komade zasigurno već imate u ormaru. 

Pernate jakne

Pernate, predimenzionirane jakne mnoge podsjećaju na djetinjstvo i, kad govorimo o njima, prva asocijacija je da u njima uistinu nije hladno. Odlična je vijest što su se vratile u modu i dolaze u najboljem izdanju do sad - različitih dužina, od cool materijala i u širokoj paleti boja, a više nisu rezervirane samo za slobodno vrijeme i ležernije prigode, nego su dobrodošle u svakodnevnim prilikama. Trendseterice su ih uklopile u poslovne kombinacije, a savršene su za hladna jutra kad se temperature spuste ispod nule. 

Combat čizme

Glomazne čizme koje podsjećaju na vojničke, jedan su od najvećih trendova kad je riječ o obući, a posebno nas je razveselio jer je riječ o praktični i čvrstim čizmama otpornima na različite vremenske uvjete. Popularizirao ih je brend Bottega Veneta, a ako gledate koje čizme odabrati, a kasnije ih nositi godinama. Ovakve su čizme diealne za sve vrste hlača i traperica, no dobro će izgledati i u kombinaciji s haljinama i suknjama jer će romantičnim outfitima dati dozu frajerskog chica

Kratki kardigani

Kardigani su neizostavan dio zimske garderobe već godinama, a ove sezone dolaze nam u novom, otkačenijem izdanju. Naime, nakon dugačkih, predimenzioniranih kardigana, došao je red na one kratke koji su ukrašeni raskošnim uzorcima, u ludim bojama, kao i sa super detaljima poput statement dugmadi. Kardigan je komad koji će se izvrsno uklopiti u svakodnevnu garderobu jer super izgleda u kombinaciji s trapericama i basic bijeloj majici pa će "spasiti" svako jutro u kojem ne znamo što odjenuti. 

Pleteni setovi

Nakon odijela, red je došao i na nešto ležernije izdanje co-ord, odnosno matchy-matchy kombinacija, ovog puta u pletenom izdanju. Trendseterice su za ovu sezonu odabrale odgovarajuće kombinacije pulovera i suknji, odnosno hlača koje se mogu nositi u različitim prigodama jer super izgledaju u kombinaciji s tenisicama, ali i ultra visokim čizmama. Velika prednost ovakvih outfita je ta što ne morate puno razmišljati o tome što odjenuti, s obzirom na to da je kombinacija gotova za trenutak. 

Kožne hlače

Kožne hlače postale su neizostavan dio naše garderobe u svim godišnjim dobima, osim ljeti, no ova nam je zima donijela i njihovu novu verziju. Naime, nakon dominacije skinny modela, red je došao na vrećaste kojeg su fashionistice odmah prihvatile i dodale u svoju garderobu. Mogu se kombinirati s pletivom, košuljama i sakoima, a jednako dobro izgledaju kad se nose s tenisicama, vrtoglavo visokim potpeticama ili čizmama.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".